Sökes: Redovisningskonsult med stort engagemang.

AK Redovisning är en dedikerad och personlig redovisningsbyrå som har verkat framgångsrikt sedan 2013 i Stockholm. Vi växer och blir större och expanderar nu även verksamheten, bland annat genom att starta dotterbolaget AK Revision.

Därför är vi nu på jakt efter en dedikerad redovisningskonsult. Vi söker dig som vill utvecklas både som redovisningskonsult och rådgivare under en spännande fas i bolagets utveckling. Som person ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och lätt för att bygga relationer, att du har en stark drivkraft och gillar att arbeta både i team och självständigt. Affärsmannaskap, initiativförmåga, noggrannhet och pålitlighet är egenskaper som vi värdesätter. Erfarenhet av VISMA och flerspråkighet är också meriterande.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna inbegriper löpande redovisning, momsredovisning, skattedeklarationer, lönehantering, bokslut, rapportering och avstämningar mm. Våra klientföretag består huvudsakligen av både små och medelstora ägarledda företag, såväl svenska som internationella, inom varierande branscher.

Kvalifikationer för tjänsten
• Relevant utbildning inom ekonomi
• Minst 2 års arbetslivserfarenhet från redovisningsbyrå
• Erfarenhet av VISMA samt flerspråkighet är meriterande

Välkommen med din ansökan
Vänligen skicka din ansökan med ett personligt brev, CV, betyg från universitet och/eller annan utbildning samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare till: info@akredovisning.se

Sista ansökningsdag 31 december 2023.

AK Redovisning AB
i Stockholm AB
Org nr: 559086-7015
Anastassia Karlsson
info@akredosining.se
Tel: 0735 -35 35 11

Besöksdress:

Stagneliusvägen 33,
112 59 Fredhäll
Stockholm
Postadress:
Söderberga Gårdsväg 33
16252 Vällingby
Stockholm