Sökes: Administratör och receptionist

Mångsidig och socialt kompetent adminstratör sökes till personlig och dedikerad redovisningsbyrå i expansionsfas som har verkat framgångsrikt i Stockholm sedan 2013.

Vi är på jakt efter en efterlängtad och viktig kugge i hjulet: en administratör som kommer att spela en central roll på byrån med omväxlande arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer du att vara en del av kontorets ekonomiavdelning och arbeta med löpande administration, som till exempel att hantera leverantörsfakturor, skriva ut underlag, lägga upp nya kunder och leverantörer samt ta hand om inleveranser. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår även kundbemötande, servering av kaffe och att assistera våra redovisningskonsulter. Du ansvarar också för verksamhetens reception, interna servicetjänster samt allmänna kontorsgöromål.

Önskvärda egenskaper
Tempot är tidvis högt varför du behöver vara stresstålig och ha förmågan att hantera många uppgifter samtidigt. Som administratör på AK Redovisning kommer du ha du många kontaktytor med kunder, leverantörer och kollegor och behöver därmed ha god samarbetsförmåga och känsla för service och kommunikation. För att trivas i rollen tar du ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera, organisera och driva dina uppgifter framåt samt gillar ordning och reda.

Kvalifikationer för tjänsten
• Gymnasial utbildning inom ekonomi
• Två års erfarenhet av ekonomiarbete och kundservice
• Du behärskar svenska i tal och skrift
• Du talar flytande ryska

Vårt erbjudande
Du blir en del av vårt härliga, kompetenta och sammansvetsade team som sitter i fina, ljusa lokaler på Kungsholmen. Tjänsten är på heltid. Om du saknar adekvat kompetens, men är rätt person för jobbet och har drivkraft och engagemang till att lära – så finns möjlighet till utbildning internt.

Välkommen med din ansökan
Vänligen skicka din ansökan märkt ”Administratör” med ett personligt brev, CV, samt referens/intyg från tidigare arbetsgivare till: info@akredovisning.se

Sista ansökningsdag: 30 juni 2024.

Vänligen notera att urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

AK Redovisning AB
Org nr: 559086-7015

Besöksdress:

Stagneliusvägen 47
112 59 Fredhäll
Stockholm

KONTAKT
info@akredovisning.se
Tel: 0735 -35 35 11