Årets julklapp: Ekonomisk sinnesfrid.

Ge bort en deklaration i julklapp!

Alla känner vi någon som sliter sitt hår när det börjar närma sig deklarationsdags. Varför inte göra den personen riktigt glad i år genom att ge bort ett presentkort på en deklaration? 

Ge bort lite ekonomisk sinnesfrid
Ett presentkort på en deklaration är både en överraskande och mycket uppskattad present! Presentkorten berättigar innehavaren hjälp med allt som behövs för att färdigställa deklarationen. Du kan välja mellan att få ett fysiskt presentkort skickat till dig eller få ett digitalt presentkort via mejl. Presentkorten är värda 2000 kronor, giltiga t om 31 december 2022 och kan förstås även användas för att nyttja våra andra tjänster. 

TÄVLING: Vinn presentkort
Vi tävlar även ut fem presentkort under december. Allt du behöver göra för att delta är:
• Gilla vår Facebooksida.
• Motivera varför du eller någon annan borde vinna ett presentkort i kommentarsfältet under tävlingsinlägget (vi blir jätteglada om du delar inlägget, men det är inget krav).

Tävlingsinfo
Vinnarna tillkännages på vår Facebooksida den 23 december. Juryn består av Anastassia Karlsson, Kim Dahlin och Daniel Johansson. Juryns beslut kan ej överklagas. Har du frågor, vänligen hör av dig till: info@akredovisning.se

Sista tid för att lämna tävlingsbidrag: Kl. 10.00  23 decemberi 2021.

AK Redovisning AB
i Stockholm AB
Org nr: 559086-7015
Anastassia Karlsson
info@akredosining.se
Tel: 0735 -35 35 11

Besöksdress:

Stagneliusvägen 33,
112 59 Fredhäll
Stockholm
Postadress:
Söderberga Gårdsväg 33
16252 Vällingby
Stockholm